Tulossa: Hyvinvointitalous ja tasa-arvon edistäminen

Tasa-arvoasiain neuvottelukunta (Tane) järjestää yhteistyössä Demos Helsingin ja Soste ry:n kanssa webinaarin tasa-arvosta ja hyvinvointitaloudesta. 

Tilaisuuden ajankohta: 18.10.2021 klo 13-16. 

Tilaisuus järjestetään verkossa. Tilaisuus sisältää sekä iltapäivän teemaa käsitteleviä puheenvuoroja että työskentelyä yhteisessä työpajaosiossa.

Kutsumme juuri valitut kuntapäättäjät, tasa-arvon ja hyvinvointitalouden asiantuntijat ja kaikki aiheesta kiinnostuneet keskustelemaan kanssamme hyvinvointitaloudesta tasa-arvon edistämisessä.

Tapahtuman tarkoituksena on luoda katsaus hyvinvointitalouteen ja konkretisoida siitä käytyä keskustelua. Tilaisuudessa pohditaan sitä, miten hyvinvointitalouden avulla voidaan käytännössä edistää sukupuolten tasa-arvoa mm. kunnissa.

Toivomme, että merkitsette päivän kalenteriinne. Ohjelma, ilmoittautumistiedot ja etäosallistumisohjeet julkaistaan elo-syyskuussa 2021.

Tutustu aiheeseen

Hyvinvointitaloudessa eteenpäin -julkaisu (Soste ry 2021)
A Transition to Just and Green Societies in the EU Requires Fixing Economic Policy - A suggestion for implementing the Economy of Wellbeing (Demos Helsinki 2020) 
Hyvinvointitalous lisää hyvinvointia ja kestävää talouskasvua samanaikaisesti (STM)