Hyppää sisältöön

21.08.2002 Naistutkimustiedote on muuttunut sähköiseksi

Naistutkimustiedote-lehti on siirtynyt sähköiseen muotoon elokuun 2002 alusta. Muutoksen on toteuttanut Helsingin yliopiston Kristiina-instituutti. Jatkossa Naistutkimustiedote löytyy Hilma- Naistutkimuksen yliopistoverkoston kotisivuilta, osoitteesta:

www.helsinki.fi/hilma/naistutkimustiedote.htm

Naistutkimustiedotteesta löytyy sekä kotimainen että eurooppalainen tapahtumakalenteri, uutisia ja ajankohtaisia asioita, esim. tietoja haettavista rahoituksista sekä lyhyitä uutisia. Sivustoon linkitetään tietoja käynnissä olevista tutkimusprojekteista. Uudet julkaisut -osastossa on tietoa kotimaisista naistutkimusjulkaisuista. Sivuilla on myös TANEssa tapahtuu -uutisosio, joka linkitetään TANEn kotisivuille.

Naistutkimustiedotteeseen tehdyistä päivityksistä ilmoitetaan entisten tilaajien sähköpostiosoitteisiin. Tarkoituksemme on kerätä palautetta myöhemmin syksyllä sekä entisiltä tilaajilta että Naistutkimus-listan kautta. Naistutkimustiedotteen toimituskunta on Aino-Maija Hiltunen (Hilma-verkosto) sekä Pia Purra, Maija Urponen ja Katja Nordlund (Kristiina-instituutti). Toimituskunnalle voi lähettää tietoja tapahtumista osoitteeseen aino-maija.hiltunen(at)helsinki.fi.

Lisätietoja: Terhi Saarikoski, tasa-arvoasiain neuvottelukunta, puh. 09-1607 3208, terhi.saarikoski(at)stm.vn.fi.