Tulossa: TANE SuomiAreenassa Porissa 16.7.2018

Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan, tasa-arvovaltuutetun, Sosiaali- ja terveysministeriön tasa-arvoyksikön, Naisasialiitto Unionin ja Nuorten Exitin yhteinen keskustelutilaisuus järjestetään maanantaina 16.7.2018 klo 11.30 - 12.30 Kaupungintalon sisäpihalla. Lisätietoja tulossa kevään aikana!

 

100 tasa-arvotekoa -päätösjuhla

Perjantaina 10.11.2017 juhlitaan tasa-arvotekoja Helsingin yliopiston juhlasalissa. Juhlan järjestäjinä ovat Naisjärjestöjen Keskusliitto ja Tasa-arvoasiain neuvottelukunta yhteistyössä Helsingin yliopiston tasa-arvotoimikunnan kanssa. Luvassa on tasa-arvotekoja, asiantuntijoiden puheenvuoroja, musiikkia ja muuta huikeaa ohjelmaa! Lisätietoja ohjelmasta täällä.

Ilmoittaudu mukaan 26.10. mennessä 100 tasa-arvotekoa -hankkeen verkkosivuilla.

 

Kestämättömät vajeet? Tasa-arvoisen talouspolitiikan raameja rakentamassa

Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan, Tasa-arvovaje -hankkeen ja Suomen Pankin yhteinen iltapäiväseminaari 23.10.2017 Suomen Pankin rahamuseossa (Snellmaninkatu 2). 

LISÄTIETOJA

Katso seminaarin tallenteet:

 

Poikkitieteellinen seminaari suomalaisten naisten kansainvälisestä toiminnasta 2.10.2017

Kansallisarkisto, Suomen YK-liitto ja tasa-arvoasiain neuvottelukunta järjestävät suomalaisten naisten kansainvälistä toimintaa ja verkostoja käsittelevän poikkitieteellisen iltapäiväseminaarin.

Seminaari tarjoaa ideoita ja inspiraatiota naisten kansainvälisen vaikuttavuuden tutkimiseen. Mikä on ollut eri tahojen rooli naisten oikeuksien ja tavoitteiden edistämisessä? Mitkä tekijät ovat vaikuttaneet naisten verkostoitumiseen eri aikoina? Miten YK:n kansainvälisen naisten vuoden 1975 aikaansaama muutos kansainvälisten suhteiden hoitamisessa heijastui suomalaiseen todellisuuteen? Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautuminen.

 

SuomiAreena 2017

TANEn ja Naisjärjestöjen Keskusliiton yhteinen keskustelutilaisuus "Keinokohtuja ja muita utopioita? Tasa-arvotekoja nyt ja 100 vuoden päästä" on katsottavissa MTV:n Katsomo -palvelussa täällä.

 

Lisätietoja TANEn SuomiAreena 2017 -tapahtumista:

Tapahtuman mainoslehtinen

Facebook -tapahtuma