Avoin asiantuntijan virka TANEssa

2.12.2019 14.12
Tiedote

Tule asiantuntijaksi TANEn sihteeristöön, tasa-arvopolitiikan näköalapaikalle

 

Sosiaali- ja terveysministeriössä on haettavana ASIANTUNTIJAN virka 1.2.2020 alkaen. Virka on ministeriön yhteinen, ja se on sijoitettu työ- ja tasa-arvo-osastolle tasa-arvoyksikköön. 

Asiantuntija toimii tasa-arvoasiain neuvottelukunnan sihteeristössä. Tasa-arvoasiain neuvottelukunta (TANE) toimii sosiaali-ja terveysministeriön yhteydessä, ja sen tehtävänä on sukupuolten välisen yhteiskunnallisen tasa-arvon edistäminen. Neuvottelukunnan jäsenten kokoonpano vastaa eduskunnan voimasuhteita.

Asiantuntijan tehtävänä on neuvottelukunnan jaostojen ja työryhmien toiminnan suunnittelu ja valmistelu sekä päätösten toimeenpano. Lisäksi asiantuntijan tehtäviin kuuluu lausuntopohjien ja julkaisujen kirjoittaminen sekä viestinnän – myös sosiaalisessa mediassa – suunnittelu ja toteutus, neuvottelukunnan kokousten valmistelu sekä kansainvälinen yhteistyö.

Hakuaika päättyy 12.12.2019 klo 16.15

Hakuohjeet: Valtiolle.fi, ID: 33-485-2019

 

Lisätietoja:

Hannele Varsa, pääsihteeri, tasa-arvoasiain neuvottelukunta
[email protected], 0295 163281

 

Tasa-arvoasiain neuvottelukunta (TANE) on parlamentaarinen neuvottelukunta, jonka tavoitteena on edistää sukupuolten tasa-arvoa yhteiskunnassa. TANE tekee yhteistyötä poliittisten päättäjien, viranomaisten, järjestöjen ja muiden yhteisöjen kanssa, ja sillä on neuvoa-antava rooli valtionhallinnossa.